2012. október 29., hétfő

Chapter 4

Sziasztok!

Köszönöm, hogy elolvastátok az előző fejezeteket, hogy kommenteltetek, vagy tetsziket kattintottatok. 
A válaszaim az előző fejezetnél a véleményeitek alatt megtalálható. :)
Ez a fejezet nem lett a nagy kedvencem, és elismerem, nem biztos, hogy végig mosolyogni fogsz, de azért remélem majd tetszik!
Remélem mind hallottátok már a Little Things-t, én imádom, bár ebben nagy szerepe van annak, hogy Ed Sheeran írta. :) 
Ezután kívánok nagyon Boldog Születésnapot az egyik kedves barátnőmnek, Apollóniának, valamint Eric Saadenak is! Szeretetem!
Oké, nem rabolom tovább az időtök, kellemes olvasást kívánok!

U.i.: Jenni kérdésére válaszolva a fiúk kora: Niall: 18, Harry: 18, Zayn:19, Louis: 20, Liam: 18
Sajnálom, ha megtévesztő voltam! 



He's so overrated


 Visszaereszkedtem lassan a puhaságok közé, és lehunytam a szemem. Az állandó csipogás, a fájdalom, és az, hogy csövek lógnak ki mindenhonnan belőlem, valahogyan együttes erővel hatottak a lelkemre, és sikítani támadt kedvem. Viszont, hogy a sors fintora-e nem tudom, a sikítás elmaradt a hatalmas fájdalmak közepette. Ahogy újra megéreztem a koponyámban azt a lüktető, erős fájdalmat hirtelen minden tiszta lett. Tudtam, hogy hol vagyok, hogy hogyan kerültem ide. Felsejlett előttem az esésem, Harry arca a vörös kanapénál, valamint Liam kedvessége, ahogyan az egészségügyi állapotomról érdeklődött. Emlékszem Zaynre, ahogy kocsival vitt kórházba, és ahogyan a karjában vitt, hogy mihamarabb jobban legyek. Oldalra fordítottam a fejem, melyre bensőmtől újra egy szúró fájdalom volt a válasz.
-          Aú – szisszentem fel, és erősen megmarkoltam a takarót. Éreztem, ahogy a kézfejemben egy kis tű megmozdul, mire felpattant a szemem.
Csak a jobb kezemben egy tucat tű volt. Felsóhajtottam, közben pedig alig észrevehetően enyhén megrándult az arcom az elborzadástól. Felemeltem tekintetem az ágyam mellett ülő fiúra, akiről sütött, hogy valószínűleg elaludt mellettem, és ormótlan ordításom hozta vissza álmai tündérországából. Bocsánatkérőn pillantottam rá, majd szólásra nyitottam kiszáradt szám.
-          Meddig voltam eszméletlen?
-          Vagy öt órán keresztül – mondta lazán, miközben fáradtan a hajába túrt.
-          Így az idő most… - kérdeztem félőn, hogy még mindig itt szenvedek, anyáék pedig valószínűleg azt sem tudják, hogy hol vagyok.
-          Hajnali kettő felé jár – dőlt előre a székben Zayn, miközben a térdére támaszkodva nézte borzalmasan festhető arcomat. – Ha a szüleid miatt aggódsz, tudnak rólad. Apukád a repülőn ül hazafele tartván New Yorkból, anyukád pedig az imént ment haza néhány cuccodért, amikre szükséged lehet, amíg kórházban vagy.
-          Kórházban? Meddig? – tágult ki a pupillám ijedten, és akaratlanul is fel akartam magam tolni, de már a mozdulat második másodpercében éreztem, hogy nem kéne. Szorosan lehunyt szemmel helyeztem vissza mindkét kezem fekvő testem mellé.
-          Ha így folytatod, tovább, mint kéne – vezette végig szemét a karomon. Furcsa arcot vágott, több érzelem ütközött ki rajta, mint amit meg tudok érteni. Mintha mondani akarna valamit, de visszafogja magát a helyzetem miatt. Mintha félne, és közben bűntudata van. Van csak egyszerűen kellőképp beütöttem a fejem, és hívnom kéne az orvost. – Bryan White az apád? Azért költöztetek ide, mert menedzsmenteli az egyik legnagyobb céget a UK-ben? – Tört ki belőle, és rögtön ezután bocsánatkérőn nézett rám, mintha megbánta volna, hogy egyáltalán megszólalt.
-          Az anyám meg ügyvéd – húztam el a szám, és nem értettem hogyan értünk el ide. – Miért vagy itt Zayn? – Sóhajtottam, miközben még mindig azt a tényt próbáltam feldolgozni magamban, hogy bár már több, mint öt órája itt fekszem eszméletlenül, és ennél jóval több órája esett bajom, és kapták meg a szüleim az üzeneteket, azóta sem voltak képesek eljönni idáig, és itt lenni mellettem, amikor felébredek.
-          Bűnösnek érezzük magunkat – vonta meg a vállát, és az előbbi közvetlenség hirtelen megfogyatkozott. Kihúzta magát, majd nyújtózkodva dőlt hátra a székében, és tartózkodón pislogott rám.
Bent tartottam a levegőt, és megdermedve pislogtam rá. Bűnösnek érezzük magunkat – ismételtem le magamban szavait, ízlelgetve a többes számot. Akaratlanul is végigsiklik tekintetem Zaynen, majd a mellett lévő négy üres széken.
-          Kávéért mentek pontosan az ébredésed előtt pár pillanattal. Bármelyik percben itt lehetnek – mondta észrevéve ijedt pillantásom, amikkel a székeket mértem fel, mire rákaptam tekintetem.
-          Nem – suttogtam, és nem tudom mi fájt jobban. A testem minden egyes pontja, az, hogy anyáékra akarok számítani, ha bajom esik, és ők itt sincsenek, vagy az, hogy öt idegen van a kórházi szobámban hajnali kettőkor csak azért, mert bűntudatuk van.
Kiutat keresve, idegesen néztem körbe a szobában, amikor felpattant az ajtó kilincse, és Liam jelent meg ott. Zayn egyből felpattant és mintegy védelmezőn állt elém, én pedig a levegőt kapkodva, a fájdalmat elnyomva ültem fel az ágyban, és a karomban lévő csövek felé nyúltam.
-          Olivia! – Szólalt fel valamelyik megrovón, mire mindenki odakaptam a tekintetét. Feldolgozni sem volt időm, és már mindannyian szétszéledve az ágyam mellett álltak körbevéve engem, és ijedten nézték a karom.
-          Ne csináld! – Kérte Zayn majdhogynem kedvesen, de a szemében értetlen düh lobogott.
-          El kell mennem innen. Nincs semmi bajom. Otthon akarok lenni. Azt akarom, hogy otthon legyek, érted? – Kérdeztem majdhogynem sírva, és egyetlen mozdulattal húztam ki a tűket, és infúziókat a kezemből, amik aztán csöpögve engedték tartalmukat a földre.
Kezeimmel lelöktem a lábamról a takarót, ami alól azonnal feltűnt egyik gipszben fekvő végtagom.
-          Nem, nem, nem! – Szitkozódtam halkan, és mostanra a sírás jeleként éreztem, ahogy homályosul a tekintetem. – Ez most nem történhet meg. Nem!
-          Olivia, mi a baj? – Kérdezte Liam erőltetetten nyugodt hanggal. Ő volt az első, aki feleszmélt a sokkból, amit azzal váltottam ki, hogy kitéptem az infúziót, most pedig majdhogynem remegő kézzel helyezi övét az enyémre.
-          Táncolnom kell. Meghallgatásom van heteken belül, és ha nem állok lábra, és nem jutok be, esküszöm megölöm – néztem metsző tekintettel Harryre, aki akaratlanul is hátrált egy lépést és összehúzott szemmel nézett rám.
-          Hívom az orvost – jelentette ki Louis és teljesen nyugodtan helyezte kezét a nővérhívóra, de én pillanatok alatt az övé felé nyúltam, és szorosan megszorítottam azt.
Félelemmel néztem az arcára, nem akartam belegondolni, hogy mekkora lecseszést fogok kapni az egészségügyi dolgozóktól azért, mert kitéptem a karomból az infúziót. Louis állta a pillantásom, de nem mozdította a kezét, hanem mintha egy jelre, vagy szóra várt volna állt előttem. Senki sem szólalt meg, feszült csöndben álltak előttem öten, és rám meredtek.
-          Nem lesz baj, fel fog épülni a lábad, és tudsz majd táncolni. De muszáj hívnom valakit, hogy mi ne taknyoljunk el a vizes padlón, és hogy téged megnyugtassanak – nézett a földre, majd pedig rám Lou kedves tekintettel, mire remegve kifújtam a bent tartott levegőt, és elengedtem a kezét.
Egy perc sem telt el, amikor megjelent az egyik nővér, és van egy olyan sejtésem, hogy nem kap minden beteg ilyen gyors segítséget, és valahogy a fiúk jelenléte közrejátszott zavart megjelenésében is. Elpirulva, mosolyogva nézett a bandatagokra, majd mintha csak valami mellékes, zavaró tényező lennék rám, amikor egy halk, visszafogott sikoly hagyta el a száját.
-          Miss White, ez… - meredt a tócsára a földön, majd pedig az enyhén vérző karomra.
-          Ez én voltam, Isabel, sajnálom – lépett a nővér felé nyugtatón Zayn, miközben gyorsan leolvasta a nevét a lány zöld felsőjéről. – Kérhetném, hogy valaki törölje fel a folyó infúziót, valamint mivel Miss White már tudatánál van, szükségünk lenne a kezelőorvosára is – villantott egy lehengerlő mosolyt a lányra, aki motyogott valamit, majd sarkon fordulva, zavartan matatva a nadrágzsebében eltűnt az ajtóban.
A beszélgetés alatt végig a két főszereplő között kapkodtam a tekintetem, és reméltem, hogy a lánynál be fog válni Zayn mosolya, és lehengerlő férfiassága, ám mikor túlzásba esett a szememet forgatva vettem el a tekintetem, ami a rám nevető Niall arcára esett. Kissé nyugodtabban zuhantam vissza a párnára, és ebben a pillanatban, rajtam kívül még öten sóhajtottak fel, és szinte hallottam, ahogy lehullik a kő a szívükről.
Mosolyogva néztem rájuk, mialatt ők szépen a székekhez sétáltak, és elkezdték szürcsölni kihűlő félben lévő kávéjukat.
-          Élvezed ezt, mi? Te valami elmebeteg vagy, vagy csak szimplán kiszámíthatatlanul szeszélyes? – Hallottam meg Harry kérdését, és sejtéseim szerint mosolygó arcomra meredhetett.
Lassan felé fordítottam az arcom, mosoly nélkül nyitottam ki a szemem, és néztem rá.
-          Nem kell bűntudatból itt lennetek – fúrtam tekintetem az övébe, mire összehúzta a szemét, és keményen nézett vissza rám.
-          Szeretnék – jelentette ki, majd megszakította a kontaktust, és nagyot kortyolt a poharába.
Szememet forgatva helyeztem vissza a fejem a párna közepére, és nagy érdeklődéssel figyeltem a plafont. Vajon Zayn miért vállalta magára a tűket és az infúziót? Biztos vagyok benne, hogy nem vette be a nővér, akármilyen mosolyt is kapott megnyugtatásul. Beárul? Mikor jutok ki innen? Hol van anya, és mikor ér haza apa? Képes leszek táncolni a selejtezőn, vagy bebuktam az egészet? Lehunytam a szemem, ahogy úrrá lett rajtam a szédülés, és éreztem, hogyan lüktetett egyre erősebb fájdalommal a fejem. A lábam próbáltam mozdítani, és bár fájt, közel sem annyira, amennyire számítottam. Eszembe jutott Harry mondata, és elmélkedve nyitottam ki újra a szemem. Nem vagyok biztos benne, hogy azért van nálam ez a hirtelen hangulatingadozás, mert gyógyszerekkel tömtek tele, vagy mert a fiúk hívatlan jelenléte zaklat fel.
-          Üdv Miss White – lépett be egy fiatal férfi a szobába, mire mindannyian rá kaptuk tekintetüket. – Nate Morris vagy, az orvosa.


Húszas évei elején, esetleg közepe felé járhatott, kedves barna tekintete határozottságot sugallt. Helyes volt, és a fehér köpenyben, azzal a furcsa kisfiús mosollyal az arcán azt hiszem, már az első pillanatban levett a lábamról. A fiúk felé aprót biccentett, majd kissé furcsa pillantással nézett végig a karomon, és mosolyogva indult meg felém.
-          Zayn volt – bökte ki Louis, és oldalba vágta az említettet, aki erre a hirtelen mozdulatra magára öntötte a kávéja egy részét és köhögve nézett fel. Apró nevetés szakadt fel belőlem minden próbálkozásom ellenére, hogy elfojtsam. Az orvos ferde tekintettel nézte a fiúkat, majd az ágyam elé érve kezébe vette a kórlapom.
-          Értem – állapította meg apró mosollyal a szája szegletében, majd fellesett és rám kacsintott. – Tizennyolc éves és táncos? – Kérdezi inkább magától, ahogy visszatemetkezik a lapokba, és nem néz rám.
Pirulva szegtem le a tekintetem és az ágytakarón heverő kezeim vizsgálatát kezdtem meg, mikor meghallottam a fiúk halk sugdolózását. Feléjük pillantottam, ők pedig orvosomat nézték metsző tekintettel, kétkedve, idegesen. Értetlenül vontam össze a szemöldököm, amikor a férfi megszólalt.
-          Fáj valamid? Valami kellemetlen panasz?
Nem siklottam el afelett a tény felett, hogy tegeződésbe kezdett, azzal szabad utat engedve nekem is. Az arcát néztem, ami tökéletesnek tűnt ebben a fényben. Az első ember, akit szívesen látok a szobámban ma este, bár bizonyos, hogy ő sem jókedvéből van itt. Gonosz vagyok. Zayn sokat segített ma este, és a többi fiúra sem lehet panaszom, de még mindig úgy érzem, hogy egyedül a bűntudat vannak mellettem, ráadásul Harry csak azért, mert a többiek nem hagyták elmenni. Lehet, hogy azt hiszik, perrel fogok ellenük vonulni, vagy bármi ehhez hasonlót, így arra pedig, hogy ez a félelem tartsa itt őket, nincs szükségem. Megráztam a fejem és Nate-re pillantottam.
-          Kellemetlen panasz? Nem vizelek ágyba – emeltem meg a vállam, majd rögtön ezután fel is szisszentem.
-          Oké, szóval fájdalom – vonta le a következtetést, és ferde mosolyra húzva a száját beírt valamit a papírjaimba. – Küldetek be az egyik nővérrel fájdalomcsillapítót, de mivel nem tudom ultravénásan beadni – bökött fejével a még mindig csorgó infúziós tasakra – kénytelen leszel lenyelni két tablettát.
-          Zayn volt – mondta felemelve a fejem, mire Harry halk, elfojtott nevetését hallottam meg oldalról. – Mi a bajom? Mikor mehetek haza? És a lábam?
-          Nos, a lábad nincs eltörve, csak zúzódások, és más egyéb apró sebesülések miatt éreztem helyesnek azt, ha begipszeljük. Persze nem lesz a lábadon hónapokig, hamarosan leveszem. Súlyos agyrázkódásod volt, emiatt voltál rosszul, és emiatt vagy ingerlékeny, és emiatt kell sokat pihenned, oké? – Néz rám komoly arccal, amire csak egy bólintással válaszolok, mire folytatja. – Ha megígéred, hogy pihensz, és betartasz minden szabályt, amit felállítok, akkor holnap, legkésőbb holnap után hazamehetsz, persze ez függ az állapotodtól is.
-          Értem – bólintok újra, mire a férfi visszahelyezi a kórlapom, az ágyam mellé sétál és leül rá.
Fészkelődve próbálom egy kicsit arrébb lökni magam, hogy elférjen, és hogy mégiscsak tartsam közte és a testem között a távolságot. Ha közelebb jön, és fölém hajol, biztos, hogy képtelen leszek kihagyni az alkalmat, hogy a száját nézzem, vagy, hogy olyan mélyen elmerüljek a barna tekintetben, hogy ne tudjam elszakítani a tekintetem. Mereven nézem az arcát, miközben ő azt figyeli, hogy hová ülhet, ahol nincs egyetlen szétszórt végtagom sem. Oké, kezd kényelmetlenné válni ez az egész. Érzem, ahogy megnövekszik a pulzusom, és össze kell fonnom az ujjaim, hogy ne remegjenek miközben közeledik felém. Teljesen elvesztettem az eszem emiatt az egész ütközés miatt, Harry a hibás.
-          Nézd Olivia – kezdi Nate, amikor leült, és várakozón nézett rám, hogy felemeljem pillantásom. – Tudom, hogy Zayn volt, és hogy téged frusztrál a tehetetlenség, és a fájdalom, de ha még egyszer kiszakítod a branüllöket a karodból, kénytelen leszek az egész estés műszakom csak rád fókuszálni, és itt maradni, nehogy hülyeséget csinálj. Úgyhogy nem teszem vissza őket a jobb kezedbe, de kérlek, hogy az a kettő, ami a másikban van maradjon is ott, valamint ha most hozatok neked ételt és innivalót, akkor azt maradéktalanul el is fogyasztod, értve?
-          Ha igen, akkor holnap szabadulok?
Bólintással válaszol, ami felbátorít, és meg merem kérdezni azt, amire még én magam sem tudom, hogy hallani akarom-e a választ.
-          Mikor táncolhatok? – Emelem fel a szemeim reménykedve, mire ő összehúzza a szemöldökét, és kényelmetlenül néz rám.
Váratlanul áll fel, és bármilyen kisebb kitérő nélkül az ajtó felé veszi az irányt. Válasz nélkül akar távozni, én pedig ezt nem hagyhatom. A jövőm múlik ezen az istenverte válaszon. Szólásra nyitom a szám, de megelőz.
-          Küldök egy takarítónőt, valaki pedig maradjon a lány mellett, hogy biztosan egyen. Ez lehetséges? – Néz a fiúkra, én pedig feldúltan követem a pillantását. Egyöntetűen bólintanak, majd Zayn még hozzáteszi.
-          Mind maradunk.
-          Helyes – válaszol, majd egy utolsó pillantást vet rám és kisétál az ajtón.
-          És…és… Ez így rohadtul nem jó – nyögöm utána, és érzem, ahogy lassan belül összetörik valami.
-          Lehet, hogy hamarabb felépülsz, mint gondolnád. Csak rád akar ijeszteni – kezdi Liam, mire haragos tekintettel nézek rá.
-          Jó. Mert kurvára sikerült – homályosult el a tekintetem, miközben ötükön hordoztam végig a pillantásom.
-          Én nem…
-          Nem kell itt lennetek, ha nem akartok. Tudom, tudom a ti hibátok, de higgyétek el, megbocsátok! De nem akartok itt lenni, és nem kell a bűntudat. Nem jelentelek fel titeket, nem akarok semmit – ráztam meg a fejem reménytelenül, majd letörlöm az apró könnyeket az arcomról, és előre fordulok a távolba meredve.
-          Én azért maradnék – mondta Liam, és hallottam, ahogy feláll, sétál, majd valami koppant a kuka aljában.
Szorosan lehunytam a szemem, és éreztem, ahogy egy könnycsepp legördül az arcomon. Halkan szipogtam, ahogy hátrahanyatlott a fejem. Fáradt vagyok, fájdalmaim vannak és magamat is meglepem a hisztijeimmel és a reakcióimmal, viszont mindezeket könnyűszerrel foghatom a gyógyszerek mellékhatására, valamint arra, hogy ezernyi kisebb sérüléssel tarkított a testem.
Néma csönd van a szobában, kivéve az idegesítő pityegést, amitől szerintem holnap estig biztosan nem szabadulok meg. Furcsa, szorító érzés árad szét a bensőmben, ahogy a fiúkra gondolok. Lehet, hogy nem szeretetből vannak itt, de nem érdemelték meg azt, ahogyan rájuk ripakodtam azok után, hogy a kórházi ágyam mellett gubbasztanak hajnali kettőkor, sőt, Zayn magára vállalja a lehetetlent is, csak hogy nekem jobb legyen. Félőn nyitottam ki a szemem, direkt úgy, hogy tekintetem az ajtót pásztázza, és ne lássam a kicsivel feljebb pihenő fiúkat, mert félő, hogy elönt a keserűség, hogy gonosz, és igazságtalan voltam. Bár ezt a tényt most bárki a fejemhez vághatná. Másodpercek múltán egyszerre jelent meg az ajtóban egy nővér tálcával a kezében, valamint egy takarítónő, aki nem túl nagy lelkesedéssel, sőt, lenéző viselkedéssel és a hozzá tartozó pillantással lépdelt az ágyam felé, kezében egy felmosóronggyal, és vödörrel.
Bocsánatot kérhettem volna tőle, miközben lehajolt, hogy felitassa a tócsákat, és sűrűn morogva csavarta az nedves anyag tartalmát a vödörbe, de bunkó kedvemben voltam, ez a munkája, ezért kapja a pénzét, ráadásul egyáltalán nem együtt érző, éppen hogy lekezelő, és biztos vagyok benne, hogy egy hisztis kis fruskának tart. Valójában nem áll messze az igazságtól…
Tartózkodó tekintettel néztem, ahogy végül kiegyenesedik, egy utolsó pillantással nyugtázza, hogy nem vagyok hajlandó megköszönni a munkáját, majd egyszerűen sarkon fordul, és elhagyja a termet.
-          Ezeket a gyógyszereket Dr Morris küldi – emeli fel a kis átlátszó tálkát a nővér, miután lehelyezte elém a tálcát.
Ahelyett, hogy a bogyókra figyeltem volna szemem végigfuttattam az ételeken, amiket vacsorára kaptam. Azt hiszem, egy bögre teát ismertem fel, egy darab egész zsemlét, ami rettenthetetlen adagnak tűnt, egy kis tányéron szalámi, sajt és vaj, kétdoboznyi kávétej, valamint egy pohár joghurt.
Fintorogva húzódtam kissé hátrébb, és semmi másra nem tudtam gondolni, mert egy bögre meleg, édes kakaóra.
-          Figyel rám?
-          Tessék? – Zökkentem vissza, és az idegesen, a szemöldökét ráncoló nővér arcára meredtem.
-          Itt előttem vedd most be a gyógyszereket, és muszáj leszel megenni a tálcáról mindent. Kivétel nélkül – nyújtott felém egy pohár vizet, valamint a gyógyszereimet.
Kissé feljebb tornáztam magam, és remegő kezemmel emeltem el a pirulákat, majd egy hatalmas korttyal tüntettem el mindet. Őszintén remélem, hogy percek kérdése, hogy hasson, mert a fájdalom kezd egyre erősebbé válni, nekem pedig nagyon nem fűlik hozzá a fogam. Ahogy lassan visszaadtam a nőnek a poharat, a háta mögött láttam, ahogy Zayn megmozdul, majd öles léptekkel átvágva a szobán elhagyja azt. Pillantásom villámgyorsan siklott a székére, ahonnan a kabátja is eltűnt, a fiúk pedig értetlenül meredtek a távozó után.
Ó, ez nem jó – suttogta a tudatalattim félve. Ő az utolsó, akit bántani akartam, de jelenleg annyira összezavarodottnak érzem magam, hogy az sem biztos, hogy ébren vagyok. Mi van, ha ez az egész csak egy rossz álom, miközben még mindig ájultam fekszem a kórházban, és mellettem anyáék várják, hogy felébredjek?
A nővér összeszedte a használaton kívüli infúziós tasakokat, majd egy mosolyt vetve a fiúkra megpördült és ugyanúgy elsétált, mint az előbb Zayn, vagy a takarítónő.
-          Egyél – utasított Louis a sarokból, én pedig anélkül, hogy egy pillantást is vetettem volna a fiúra magam elé húztam a tálcát, és kényeskedés nélkül vettem kezembe a zsemlét és szárazon beleharaptam.

***

Emlékszem a madárcsicsergésre. Hajnalodott, éreztem csukott szemhéjamon keresztül, hogy világosodik a szoba. Átfordítottam a fejem a másik oldalra, amikor egy karba ütköztem. Morogva fészkelődtem addig a párnába fúrt fejemmel, mígnem úgy éreztem, hogy minden zavaró tényezőt ki tudok zárni, és visszaaludhatok.
-          Hogy van?
Ismerős a hang. Kedves, meleg, aggódó.
-          Nagyon betett neki az összes gyógyszer, mintha felborult volna benne valami. Egyik pillanatban mosolygott, majd pedig sírt. Többnyire bunkó volt, persze okkal, és igazából nem tudom, hogy amúgy milyen, de aggasztóan változékony volt a hangulata – válaszolt egy mély, reszelős hang, amit még álmomban is felismerek, főleg újfent a mondanivalójából következettem ki, hogy ki beszélt.
-          A zúzódások meg fognak gyógyulni pár nap alatt, a lábáról nem tudja mikor kerül le a gipsz – folytatta egy másik férfi hang, majd lépések zaja ölelte körül a szobát. – Ma hazamehet, legkésőbb holnap. Ágynyugalomra van szüksége az agyrázkódás miatt. Ennyit mondott el neki is az orvosa.
-          Haza kéne mennetek. Túl sokat voltatok vele, igazán nem kellett volna – simogatta hangjával a fiúkat kedvesen. – Akárkivel megtörténhetett volna, baleset volt.
-          Tudjuk, de vele történt meg. Igazából megyünk is, mert nem hiszem, hogy boldog lenne, ha újra itt találna minket, amikor felébred.
-          Köszönöm fiúk.
Távolodó léptek, miközben lágy szellő játszott a szobában, megcirógatva álmos, gyűrött arcom.
-          Ó, Mrs. White! Odaadná ezeket majd Oliviának?
-          Kakaó?
-          Csak annyit kérek azt mondja meg neki, hogy nem haragszunk, és sajnáljunk. Örültem – távozott halkan az utolsó ember is a kórtermemből, és végre semmi sem zavart abban, hogy visszaaludjak.
Fájt a fejem.

***

Mereven ültem be a tolószékben, kezemben egy doboz kakaóval, miközben anya a cuccaim jelentős részét egy hatalmas táskába pakolgatta. Apa a papírjaimra vár a recepción, és ha megkapta a zárójelentést már indulhatunk is, és a hatan mögött hagyhatom ezt a helyet addig a pillanatig, amíg végre le nem szedik ezt az átkozott gipszet. Felsóhajtva engedem el magam a székben, és engedem, hogy szinte szétfolyjon a testem benne. Most úgy érzem, hogy rajtam van a sor, hogy lelkiismeret furdalást érezzek, úgy hiszem, okkal. Gonosz voltam, és magam sem értem mi ütött belém. Bocsánatot kell kérnem a srácoktól, de közben azon ügyködni, hogy még egy ilyen véletlen összefutás ne essen meg köztünk. Nem teszünk jót egymásnak, a médiára pedig aztán semmi szükségem. Az egyetlen, amit mostantól szem előtt tartok, hogy minél előbb felépüljek, szabad legyen a lábam, és mehessek a versenyre, valamint, hogy behozzam minden lemaradásom az iskolában.
-          Kész, itt van minden - lépett be apa a szobába, és láttam az arcán, hogy megkönnyebbült, hogy végre hazamehetünk. Inkább fogadna fel egy orvost, és három nővért, hogy otthon lássana, mintsem hogy a kórházban töltsek még egy napot.
-          Akkor mehetünk?
-          Olivia orvosa beszélne vele. Négyszemközt – tette hozzá apa furcsa pillantást küldve anyám felé, aki rám pillantott és résnyire összehúzta a szemét.
Egy pillanatig éreztem úgy, hogy belém akar látni, majd egyszerűen elengedte a táska fülét, kiegyenesedett és elindult az ajtó felé.
-          Jól van – bólintott, majd az orvosommal egyszerre értek az ajtóhoz. Nate megtorpant, bocsánatkérőn nézett a szüleimre, majd őket előre kiengedve megvárta, míg elsétálnak a folyosó irányába.
Csöndben lépett beljebb, miközben becsukta az ajtót. Egy picit megengedtem magamnak, hogy megremegjek, ahogy megéreztem a parfümjének illatát, mélyen lehunyjam a szemem, és feszülten nyeljek. Nem tudom, hogy csak az illata hatott-e így rám, vagy a megjelenése is, a kifejezett angol akcentusa, a mosolya, vagy a mélyen ülő szempár, amely meleg, barna pillantással kémlelt bármikor mikor benézett hozzám. Sejtem, hogy sajnál, amiért ilyen baleset ért pontosan azelőtt, hogy versenyre mennék, de attól nem lesz jobb a helyzete a szememben, hogy nem mondja el, mikor veszi le a gipszet, és mikor tudok majd úgy táncolni, vagy egyáltalán csak megmozdulni, hogy ne fájjon semmim. Bár, be kell vallanom magamnak, hogy a törődéséért, és az imént felsorolt pozitív tulajdonságai végett, nem mondhatnám, hogy utolsó szerepel a képzeletemben felállított kedves és helyes pasik listáján. Csendben néztem, ahogy újfent az ágyam felé sétál, ami most már teljesen szabad számára, így könnyedén leereszkedett, és kényelembe helyezte magát rajta.
Mosolyogva pillantott fel az arcomra, ami amennyire kellemes és édes volt, pont elérte a kellő hatást, és csökkentette a felé érzett haragom a hallgatásáért.
-          Jól vagy?
-          Attól függ – vonom meg a vállam, és állom értetlen pillantását.
-          Még pedig?
-          Még pedig, hogy sokkal jobban lennék, ha nem fájna semmim, te pedig képes lennél orvos létedre válaszolni a kérdéseimre. Azt hiszem, őszintén nem szeretlek.
Váó. Utolsó mondatomban, amiben volt mindössze öt szó, elegendő volt ahhoz, hogy két hazugságot állítsak benne. Profi.
-          Nem tudom, hogy White család kiváltsága-e ez a nyíltság, vagy egyértelműen ausztrál jellemre utal, de jól van legyen. Nem örülnék, ha az elkövetkezendő egy hónapban bármiféle táncmozdulatot tennél. Két hét múlva levágom a gipszed, de ez korántsem jelenti azt, hogy normálisan tudod majd használni azt. Nem akarom, hogy bármi bajod essen.
-          Nem nekem kell! – szakad fel belőlem a kétségbeesés, de Nate csak megrázza a fejét.
-          Esetleg tudok segíteni?
-          Nem hiszem – suttogom, és már tényleg semmire sem vágyom, mintsem hogy az ágyamban lehessek otthon, és úgy aludjak át egy napot, hogy a következőre semmi bajom sem lesz. – Viszlát, Dr Morris.
-          Ha bármi baj lenne, ezen a számon elérsz. Találkozunk egy hét múlva – állt fel az ágyról és felém tesz egy apró lépést, és az ölembe tesz egy névjegykártyát. – Viszlát Olivia.

/Harry/

Délután két óra van, még pontosan három órám van pihenni mielőtt egy interjúra megyünk a BBC Radio 1-hez, de egyszerűen mióta hazajöttem képtelen vagyok lehunyni a szemem. A lehető legnagyobb baromság tőlem, hogy egy olyan lányon jártatom az agyam, aki hisztis, csípős megjegyzéseket vág a fejemhez, akit nem is érdeklek, aki nem a rajongóm, nem angol, és ettől fogva igencsak egy picsa, ja, és az orvosától ájul el, nem az én szívdöglesztő mosolyomtól.
Dörmögve fordulok át az ágyamban a másik oldalamra, miközben még mindig előttem van a kép, ahogy az az idióta doktor vigyorog.
-          Tizennyolc éves és táncos… böböböbö – utánozom a hangját fintorogva. – Beképzelt majom.
Az a lány is járhatna egy kicsit a nagyvilágban, hogy megértse kivel is van dolga. Persze nem kérem, hogy ájuljon el tőlem, miután már egyébként mindenki más megtette az országban, de azért jól esne. Utána mentünk a kórházba, vele voltunk, amíg el nem aludt, majd fel nem kelt, amikor leüvöltötte az arcunkat, és még akkor is, amikor újból visszaaludt. Az egész One Direction az ágya mellett ült, tőle pedig annyi telt, hogy elküldött. Úgy viselkedett velünk, mint mindenki, mielőtt a nevünket megismerte volna az ország. Nem tesz úgy, mintha nagy dolog lenne, hogy öt fiú ott volt vele, hisz végtére is, mi okoztuk a balesetet. Nem érdekli, hogy Harry Styles vagyok a bandából, az ő szemében egyszerűen Harry Styles vagyok a bunkó, aki fellökte és bocsánatot sem kért. Ez pedig rohadt mód idegesít. Végre vagyok valaki, és lehet belőlem egy jól menő banda énekese, és nem pedig csak egy fiú, akinek egyetemre kéne járnia jövőre, és valamiféle tervvel előállni a jövőjét tekintve. Tetszik, hogy megismernek az utcán. Tetszik, hogy a lányok elájulnak, ha meglátnak, megcsókolnak, ha mosolyt villantok feléjük, és az enyémek lesznek, ha kiejtem a nevüket a számon. Mivel ezt most mind megkapom, nincs szükségem a régi életemre, ahol a lányok semmibe sem vettek, kinevettek, és ahol csak akkor jártak velem, amikor hónapokig tepertem virággal a kezemben, csokikkal, és édes szavakkal.
Szóval egyáltalán nem értem, hogy mi a francért nem vagyok képes kiverni a fejemből ezt a lányt, aki semmibe vesz. Nincs szükségem erre – csapom le magamról a takarót, kiugrom az ágyból, az ajtó felé vetem magam, és elindulok Louis szobája felé.
-          Hé – lököm be az ajtót gondolkodás nélkül, és a fiút a gép előtt találom, amint a Facebookot böngészi.
-          Igazán visszaköltözhetnél a szülői házba, hogy valamennyi jó modort is visszacsöpögtess a csökött agyadba – morogja, majd villámgyorsan lecsukta a laptopja kijelzőjét.
Félrebillentett fejjel, orromat ráncolva nézek rá gyanakvón. Látszólag semmi rejtegetni valója nincs, mégis valami nem stimmel.
-          Olivia? Olivia White? – Bököm a gép felé a fejem, mire csapattársam felsóhajt. Meg van!
-          Hagyj Harry, pont elegem van a mai napból – veti oda nekem foghegyről, majd feláll és az ágya felé indul. – Pihenj, négy körül indulnunk kell.
-          Most viccelsz? A csaj vagy az enyém lesz egy éjszakára, vagy valami nagyon hatásos dolognak kell történnie, hogy elfelejtsem.
-          Akkor rohadtul maradj a hatásos dolognál, mert már így is lehet, hogy elcsesztük az életét.
-          Miről beszélsz? A táncverseny? Mindennapos esemény, lesz másik – vonom meg a vállam lazán, és a legkevésbé sem érdekel, hisz szinte biztos, hogy túldramatizálja a csaj.
-          Akkor nézd meg a gépem – mutat a szerkezetre, én pedig mindennemű habozás nélkül vetettem le magam a székre, és felnyitottam a képernyőt.
Sosem érhettem hozzá ehhez a géphez, és bár sejtelmem sincs, hogy miért, igazán fantasztikus lenne, hogyha lenne nálam egy pendrive és véghezvihetnék egy titkos, Mission Impossible féle letöltést.
-          Styles! – Dob fejen Louis egy tollal látva, hogy túl sokat időzök a fájlok és parancsikonok nézegetésével, mire megadón felemelem az egyik kezem.
-          Jól van, jól van.
Egy kattintással juttatom magam a híres mindenki által ismert „Arckönyvre”. Nem tévedtem, és azt hiszem, kijelenthetem, hogy lassan jobban ismerem Louis-t, mint ő saját magát, ugyanis a profilképen Olivia mosolygott vissza rám, azzal a túl kedves, szép mosolyával, ami azt sugallja; kedves vagyok, szeretlek, és eszem ágában sincs gonosznak lenni veled, elvenni tőled a hírességgel járó örömöket, ám ha mégis megtörténne, kérlek bocsáss meg.
-          Pfáj – öltöm ki a nyelvem a képre, és érzem magamon bandatársam pillantását.
-          Haver, minden rendben?
-          Nem – morgom, miközben egyre lejjebb görgetem az idővonalat, hogy bármi megrázót keressek, ami igazzá tenné Lou azon megállapítását, hogy Olivia életét tönkretettük. – Nincs itt semmi – horkanok fel, majd ismét görgetek, ám ezúttal visszafelé, hátha elsiklottam valami fölött.
-          Nézd meg miket lájkolt – utasítanak az ágyról, én pedig keresem, és hangosan olvasom mit találok.
-          Family Guy, Vámpírnaplók, Pretty Little Liars – kezdem unni – és a királyi táncakadémia.
-          Pontosan. Kattints a nevükre. Ott vannak a bejegyzések a készülő megmérettetésről, azaz most lesz azon válogatók, amelyek alapján kiválasztják a bekerülő táncosokat. Két lépcsős a selejtező, ha az első körön túljutsz, nem biztos, hogy a második is menni fog. Olivia mind lájkolta.
Letaglózva meredek az ágyon heverésző Louis-ra.
-          Öcsém, ezt te mind most nyomoztad ki? Nincs valami nagy gond a fejeddel? Ez beteges – lököm távolabb magam az asztaltól, és a gurulós székkel egészen az ajtóig jutok.
-          Ha nem tud táncolni, esélye sem lesz – néz rám fájdalmasan, mintha bánná, ha nem sikerülne majd a lánynak.
-          Ez szar ügy, haver – tárom szét a karom magatehetetlenül, hisz a királynőig már nekem sem nyúl el a kezem. Sőt, leginkább a seggem tudom kitörölni, addig ér el, hiába akarom, hogy nagymenőnek számítsak már most.
-          Az – ért egyet bólintva, majd fáradtan terül el a hatalmas ágyban. – Menj aludni, nem fogom hallgatni este a nyávogásod, ha fáradt vagy.
Megvonom a vállam, megfordulok, és hogy bizonyítsam valóban rám férne egy kis nevelés az ajtó becsukása nélkül távozom a saját szobámba.
Oké, lehet, hogy legalább egyszer kérhettem volna bocsánatot.

14 megjegyzés:

  1. szia :D
    Mindenek előtt nekem lenne egy gyors kérdésem. Mennyi idősek a fiúk? Azt tudom hogy Olivia 18, de teljesen elvesztettem a fonalat a fiúk korát illetően, és ez így nem járja jól, mert azt se tudom ki kivel van XD
    Amúgy pedig nekem eszméletlenül tetszett a fejezet :D Igaz hogy nem vidám volt, de az életnek nem csak napos oldala van, ezt is be kell mutatni! Márpedig egy kórház sosem boldog. Megértem Olivia kitörését, és Zayn eszméletlen édes hogy mindent magára vállalt, egyem a szívét :D De miért rohant ki? Így megbántotta Oli?
    Harry szemszög -.-" egy éjszakára mi? ch... pasik.. azt hiszik a hírnévvel mindent elérnek.. és ebben az esetben különösen érdekel hogy Harry nem fiatalabb mint Olivia? Ja és nagyon pozitívnak vélem felfedezni hogy Louis utána nyomozott a lánynak, és hogy úgy érzi tönkretették az életét, reméljük ez nincs így és valami csoda folytál Oli tud táncolni a meghallgatáson!
    Nagyon tetszett a rész és nagyon várom a következőt, Oli akármennyire elakarja kerülni a találkozást a fiúkkal jön nekik egy bocsánatkéréssel, és a barátság és valakivel az annál több is elkerülhetetlen! Apropó az orvos.. nagyon nem szimpi, 1D-van főszerepben csak maradjon orvos :P
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni!

      A gyors kérdésed jogos volt, amilyen gyorsan csak tudtam válaszoltam! :))
      Ó, igen Zayn most szerintem nagyon jó helyen van a szívekben, és nincs esélye kiesésre. :D A kirohanás okát, majd még részletezem, eddig csak sejthető. :D
      Harry egy kis hamis.. :D Igen szépen fogalmaztam, de nem mondom, hogy rossz fiú, hisz lehet, hogy egy kicsit mindannyiunkban benne van ez az érzés. Nem, egyikőjük sem fiatalabb, viszont így meg kellett változtatnom azt is, hogy hány évesen indultak az X-faktorban. Olivia még szerintem sokáig hadilábon fog állni az új ismerőseivel, de reméljük lassan jobb lesz a helyzet. :)
      Megértem, ha most nem szereted az orvost, eddig se nem pozitív, se nem negatív személy, de be kell valljam én imádom, bár még nem az én történetemben betöltött szerepéért. :D

      Nagyon örülök, hogy tetszett, még a kissé szomorkás hangulata ellenére is, és azt pedig hihetetlenül köszönöm, hogy írtál! :))
      Remélem majd a következő is elnyeri a tetszésed! :))
      Csókollak

      Törlés
  2. Sziia :)
    Amint megláttam, hogy új fejezet azonnal jöttem rögvest olvasni. Egyszerűen nem tudom abbahagyni az olvasást. Hirtelenjében azt se tudom, hogy mit szerettem volna leírni. Szimpi a srácok hozzáállása, ahogyan gondoskodnak Oliviáról, bár azt szomorúan olvastam, hogy a tánc nem biztos, hogy összejön. Túl sok a hogy a szövegemben...na mindegy.
    Nagyon jó. Tetszik a megfogalmazás, a sztori, a szereplők...egyszóval MINDEN!
    Kíváncsian várom a továbbiakat!
    Puszi: B.
    U.I. Köszönöm a kommentet! Jólesett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia B!

      Már az első mondattal elolvasztottál! :D
      Hidd el, megértem, hogy a végére összezavarodsz és kiesnek a gondolatok, velem is mindig ez van, úgyhogy ülök egy kicsit a fejezett fölött, mielőtt kommentálnék. :D
      Engem nem zavar a hogy, nekem így tökéletes a véleményed! :)) A srácok tényleg édesek, Olivia meg majdcsak valahogyan tovább lé, és kivész belőle ez a hiszti.
      Örülök, hogy tetszett a fejezet, a srácok, és Olivia, köszönöm! :))

      És köszönöm azt is, hogy írtál nekem, nagyon sokat jelent!

      U.i.: Igazán semmiség, elolvastam, így írtam is! :))
      Csókollak

      Törlés
  3. *Szia
    Valóban nem ez az a fejezet, amit végig nevettem, de veled ellentétben én ezt egyáltalán nem találom rossz dolognak. Sőt nekem kimondottan tetszett, hogy megmutattad azt az oldalát a szereplőidnek, hogy egy ilyen helyzet milyen reakciót vált ki belőlük, ki hogyan áll a helyzethez. És személy szerint nekem igazán tetszett a magatartásuk. Harry kicsit éretlen tipikus "újtinisztár"nak tűnik, de ennek nagy valószínűséggel még komoly szerepe lesz, ahogy mindenki jellemének. Felkeltette a figyelmem, ahogy Zayn elhagyta a kórházat, remélem az ő kirohanására is mihamarabb választ kapok. Oliviát a mai hisztis kirohanás nem éppen jó színben tüntette fel, de remélhetőleg a kórház és a lába miatti sokkból kifolyólag viselkedett, egy elkényeztet hisztérika módjára.
    Nagyon tetszett a rész, és nagy érdeklődéssel várom a következőt.
    *Nana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nana!

      Nos, végtelenül boldog vagyok, hogy tetszett, és nem volt számodra nagyon lehangoló ilyen környezetben sem. :)
      Harry pontosan olyan, amilyennek leírtad, az a kis hírnévre vágyó srác, akinek még nem nagyon jön. :D Zayn távozása látom mindenkiben mély nyomott hagyott, de igen, lesz válasz, bár már a részben is sejthető, csak igen homályos.
      Olinak most sok minden összejött, és valóban nem volt a toppon, és csak a hisztit láttuk, de lesz ez még így se. :)))

      Örülök, hogy tetszett a fejezet, boldoggá tettél, hogy elolvastad!
      Köszönöm, hogy megtiszteltél a véleményeddel!
      Csókollak

      Törlés
  4. Szia :)

    Tudom, hogy sok ideje ígérgetem azt, hogy jövök hozzád komit írni, de valami mindig közbejött. De most itt vagyok, és igyekszem majd rendszeresen írni. :) Meg természetesen fel is iratkozóm rend.olvasónak :P
    Most rövid leszek, ha nem baj, de a következő fejezetnél igyekszem :)
    Szóval, muszáj kiemelném az orvost.... hm. helyes :D De, eléggé szigorú :| És mikor Lou oldalba bökte Zaynt, majd kijelentette, hogy ő a hibás aki végül magára öntötte a kávéját.. hát azon jót nevettem :D Komolyan, vagy öt percig azon nevetgéltem, hogy ti idióták :'D Nem tudom... annyira nem kedvelem Harry-t.. és nem tudom miért :'D Egyszerűen.. nem szeretem szegényt xd A kedvencem még mindig Louis és Zayn. :$ Viszont Harry beszólása nagyon tetszett: "hisz a királynőig már nekem sem nyúl el a kezem. Sőt, leginkább a seggem tudom kitörölni, addig ér el, hiába akarom, hogy nagymenőnek számítsak már most." <- Hát ez beszarás :'D
    Szóval, nagyon tetszett a fejezet, és várom a következőt :) Nem mellesleg, benne lennél egy link cserében?:) A blogom nevét tudod, úgyhogy szerintem nem kell megadnom. :)
    Imádtam!

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vanity!

      Ismerem a problémád, én is hasonlóképp szenvedek néha, de lényeg, hogy a végére csak sikerül, úgyhogy köszönöm, hogy eddig próbálkoztál! :))
      Sosem baj a rövidség, úgyhogy lássuk!
      Ugye, hogy helyes?! :D Oké, én kissé elfogult vagyok, mert hihetetlen módon imádom, de való igaz, hogy eddig nem kifejezetten pozitív szereplőként vett részt a történetben. Őszintén örülök, hogy volt valami, amin nevettél, már a véleményed elolvasásától is vigyorgok! :D
      Harryt most nem igazán szeretjük, de lehet, hogy megváltozik a véleményünk róla. :D Vagy nem. :D Igazából már az nagyon jól esett, hogy a kedvenc részem emelted ki Harry szemszögéből, szóval lehengereltél!

      A blogodat már ki is teszem! :))
      Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy kommenteltél nekem, köszönöm, köszönöm! :))
      Csókollak

      Törlés
  5. Sziaaa! :)

    Tudod mit fogok most mondani, vagyis leírni? Nem, nem is sejtenéd, mert miután elolvastam közöltem veled, hogy mennyire egy idióta barom. Viszont most, hogy picit lenyugodtam, és átgondoltam – persze az agyam elég furán működik, szóval nem erre kellett volna jutnom -, a kedvencem Harry Styles. Amúgy nem vagyok büszke magamra, hogy ezt mondom, mert még mindig egy idióta, egoista popsztár, de hát ez van. De ez nem jelenti azt, hogy egyetértek vele, ami a szemszögében volt – oh, és köszönöm szépen! :D . „ A lehető legnagyobb baromság tőlem, hogy egy olyan lányon jártatom az agyam, aki hisztis, csípős megjegyzéseket vág a fejemhez, akit nem is érdeklek, aki nem a rajongóm, nem angol, és ettől fogva igencsak egy picsa, ja, és az orvosától ájul el, nem az én szívdöglesztő mosolyomtól.” – ez… ez csak nem arra akar szolgálni, hogy megmutassa, Harry féltékeny? Na jó, nem teljesen, huhh mérges vagyok rá. Mondhatom, ügyesen megírtad, de remélem maaaaaajd idővel változik az urasága. :D Még annyi mindent ki tudnék emelni, sőt majdnem az összes mondatot, de inkább elnézek fölöttük, és lerendezem Harry-t ennyivel, pedig hajajj mennyi minden van még a fejemben. :D
    A többiekről pedig nem tudok semmi rosszat mondani, úgy látszik csak a gödröcskés ilyen hülye. Sőt, mindenkiről csak jót tudok mondani. Zayn magára vállalta azt az elég nagy dolgot; Lou rákeresett, és mardossa a bűntudat. Áááh, nem tudom hangoztatni mennyire imádom őket, tele van most a fejem velük, de mégis képtelen vagyok valami értelmes összefüggő komit írni.
    Maradjunk annyiban, hogy a következő fejezetednél nem fogom húzni az időt, és mindjárt írom a komit is, még akkor is, ha nagyon nagy hatással lesz rám, de ígérem próbálok majd valami értelmeset írni – nem úgy, mint ezt.
    Annyi kérdésem van, de nem teszem fel őket, mert úgy is azt mondanád, hogy majd kiderül. Szóval én kíváncsi vagyok hát… hogy is mondjam? Mindenre! :D
    Nagyon-nagyon várom a folytatást, és már csak pár nap – habár még azt sem tudom, hogy ma milyen nap van… Szóval, én türelmetlen vagyok. :D

    Imádom amit írsz! :)))

    Puszii, adadel

    U.i.: a doktorocskának ajánlom, hogy maradjon meg csak orvosnak. Huhúúú, mi lenne, ha majd a vizsgálatra Harry is menne Oliviával? :D ; Amúgy Oliviát tényleg elég jól kiütötték a gyógyszerek… :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Adadel!

      Igen, tudom mit gondoltál, és igazad volt. Van. :D Viszont ama kijelentésed, hogy a kedvenced Harry, meglepően sokkolt. Igaz tudtam, hogy amúgy is szereted, szóval esélyem sem volt, hogy eltöröljem a rajongást, de hogy ezek után a kedvenc szereplőd?! :D Ez Adélos!
      Valóban az a rész, amit kiemeltél igencsak a féltékenységet emeli ki, és igeeeen, az is. :D Valamilyen szinten az, hiszen el is magyarázta, szóval csak várnunk kell a fejleményeket. :D
      Mindet imádod, kétségtelen, én is így vagyok vele, és most mind édes is volt. :))
      Képes leszel rögtön elolvasás után kommentet írni? Mert ha te megcsinálod, akkor én is kipróbálom! :D
      Igyekszem a frissel, bár minden zavaros körülöttem, de rajta vagyok, és igen, csak azt mondanám, hogy majd meglátod! :D
      Imádom, hogy imádod, amit írok, míg ez kölcsönös is! :))

      Húúú, de a doki bácsi olyan éééédes! Majd meglátjuk ki kit fog kísérni az orvoshoz, és hogy mi lesz a bácsival. :D

      Köszönöm, hogy írtál, és csóóóók néked! :))

      Törlés
  6. Szia drága Kinga! :)

    Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam az új történeted eddigi fejezeteit, és nagyon tetszik! :) Nem vagyok nagy One direction rajongó, valószínűleg bele sem kezdtem volna a történet olvasásba, ha nem tudtam volna, hogy te írod. De tudtam, ahogyan azt is, hogy mennyire tehetséges vagy és mennyire szerettem az előző történetedet is, ezért muszáj volt benéznem ide, és nem tudom elmondani, mennyire imádom már most az egészet!:) Oliviával sikerült teljes mértékben azonosulnom, szimpatikus lány, és a fiúknak is tetszik a személyisége, főleg Zayn az, akitől elolvadtam. :) Annyira édes, ha tudod hol osztogatnak olyan fiúkat, mint ő, kérlek, szólj nekem! :D Harry elég bunkó, és a hozzá hasonló srácoktól igyekszem távol maradni, de valami mégis van benne, ami megfogott, ami érdekessé teszi. Biztos, hogy benne több van, és igenis jó srác, a maga módján, nem lehet ilyen seggfej.:)
    Nagyon várom a folytatást, el sem tudom mondani, milyen jó volt olvasni újra a soraidat! Beleszerettem a történetedbe, innentől nincs visszaút, mostantól minden fejezet után itt foglak fárasztani! Puszi neked: Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúúristen, egy Ági!

      Szia!

      Hát el sem tudod képzelni milyen boldoggá tettél azzal, hogy írtál nekem, és ezáltal tudattad, hogy olvasol. Azt hiszem, amint megláttam, hogy írtál, velem madarat lehetett volna fogatni! :D
      Köszönöm az összes édes szót, amit meg sem érdemlek, még mindig mérhetetlen boldogsággal tölt el, hogy ide jöttél, hát még az, hogy nem is szereted alapvetően annyira a fiúkat! :))
      Zayn mindenkit levesz a lábáról! :)) Ígérem, ha kapok értesítést, hogy honnan vannak, írok! :D
      Harry kétséges egyelőre, de alakul majd, és akkor majd jön a nagy bumm!
      Hidd el, ha olvashatom a véleményed, az minden csak nem fárasztás, szóval mondjuk inkább úgy, hogy boldogság hormont termel. :D

      Köszönöm szépen, hogy itt vagy, hogy olvasol és azt is nagyon, hogy írtál nekem! :))

      Csókollak

      Törlés
  7. Szia drága!

    El sem hiszem, hogy majd három fejezet véleményezésével elvagyok maradva. De még is. :S
    De ezt most bepótolom, még akkor is, ha rövid leszek. :D

    De először leszögezném azt, hogy mind nagyon tetszett. Sőt mi több, imádtam is őket. ;)

    Kezdeném, a második fejezettel.

    Hannah-t nagyon szimpatikusnak tartom. És igazán örülök annak, hogy úgy alakítottad Olívia karakterét, hogy nem ismeri a fiúkat. És annak is örülök, hogy helyette Hannah az aki oda van értük, és "minden" igyekezetével azon, van, hogy megszerettesse Olíviával a fiúkat.
    És a végén amikor kiderült, hogy Rebecca jutott tovább a fiúk helyett, és Olivia kárörvendezett, nagyon megsajnáltam szegény Hannah-t.
    De, szórakoztatónak találtam a második részt. Amely igazán tetszett is. Örültem, hogy volt benne Louis szemszög is. Mert így ezáltal, betekintést nyerhettünk a fiúk életébe is. És ha lehetséges legyen ebből több, oké? (hatalmasbociszemekkelkérlek)

    Folytatom a harmadik résszel.

    A táncpróba pillanatait élveztem, és örömmel töltött el, hogy azért a táncos jelenetek leírását, itt ebben az új töridben is olvashatom. Amiért köszönetet is mondok neked. ♥
    Bevallom hatalmasat nevettem, amikor ismét, szó szerint beleütközött a fiúkba. Komolyan, ilyen pechje ... vagy inkább szerencséje, csak is Olivianak lehet.
    Egy kérdés... miért mindig Harry az aki az elején az utálatos??? Na nem mintha, Harry lenne a kedvencem. Sokkal inkább Louis és Liam az akiket imádok, de mellettük persze a csapat többi tagját is. De az eddigi legtöbb töri, kezdeténél általában Harry az, aki az utálatos szerepet kapja.
    Liamből mint mindig, most is előtört az aggodalmas, és kedves figura. ♥
    Louis-t pedig egyszerűen imádom, amiért volt olyan rendes és kedves, hogy nem hagyta ott Oli-t, hanem ragaszkodott ahhoz, hogy magukkal vigyék. És mellette pedig, Zayn segítsége és viselkedése, hatalmas meglepetésként ért. aminek őszintén örülni tudok. Bevallom egyáltalán nem számítottam arra, hogy éppenséggel ő lesz majd az aki elszállítja a kórházba, és még be is kíséri. De, hát ebből is.. vagy is a te alakításodból is látszik, hogy a rossz fiús külső, milyen gyönyörű belsőt is takar.♥

    És befejezésül a negyedik részről.

    Kicsit zavart, és haragudtam Olira a flegmáskodása, és undokoskodó viselkedése miatt. De másrészről pedig meg is tudtam érteni őt. Hiszen, hirtelen az egyik percről a másikra fordult fel az eddigi nyugodalmasabb élete. S főleg hogy a második alkalommal is abba az együttesbe botlott bele, akikért nem rajong túlzottan.
    De a fiúktól igazán rendes dolog volt, hogy Oli mellett maradtak, még a viselkedése ellenére is.
    A doki nagyon helyes... nem is csodálom, hogy Olit is megfogta. xD és azt szűrtem le, hogy a dokinak sem közömbös a lány. Vajon mi lesz itt? Kíváncsi vagyok rá...
    És végül megtudhattok, hogy miért is viselkedett úgy Harry, ahogy. Nyilvánvalóan sértette az egoját, hogy van valaki, aki nem ájul el tőle. S épp ez fog majd okot adni rá arra, hogy még közelebb kerülhessen majd a lányhoz.

    A "V" betűs szó, teljes egészében itt is jelen van. És mint tudatlanul, sikerült megfognod eme töriddel is. Amit egyáltalán nem bánok. Mert szeretem olvasni az írásaidat, és szívből örülök, hogy újra nyomon követhetem az alkotásaidat. ♥

    Kíváncsian várom az újabb részt, az újabb sikeres élményeket.

    Sok puszi ♥

    Love_Day - alias:Dóry

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóry!

      Igen, azt hiszem maradok a Dórynál! :))
      Teljes mértékben megértem, ha nem volt időd írni, hisz itt van a suli, a saját történeted, ráadásul most hihetetlen mértékben kárpótoltál mindenért! :)

      Második fejezet! :))

      Örülök, hogy tetszett neked Hannah! Úgy éreztem jobb, ha őt formálom rajongóvá, méghozzá nem is kissé. :D Igen, a második rész még nagyon kis laza volt, és boldog vagyok, hogy tetszett egy fiú szemszög. Nos, ha ilyen szépen kéred, lehet róla szó! :)) Lesz még betekintés! :D

      Harmadik fejezet!

      Naná, hogy lesz tánc, ahogy mindig. Ha nem is miattam, de akkor mostantól miattad, biztosan! :) Olivianak összejönnek azok a dolgok, amik nekem az egy éves kint tartózkodásom alatt egyszer sem. Ez igazán nagy igazságtalanság. Hm, nem is tudtam, hogy minden történetben Harry a leggonoszabb. Igazából nem nagyon olvastam történeteket ez előtt, sőt, mostanság is keveset, szóval nem tudom, de figyelni fogok, most, hogy felhívtad a figyelmem. Be kell valljam, szerintem azért Hazza, mert valahogy benne lehet leginkább érezni ezt a tinisztár jelleget, azt, hogy most kissé el van telve magától. Vagy ha még nincs is eltelve, ránézve hihetjük azt, hogy ő lesz az első, aki elszáll. :D
      Liam mindig ilyen kis édes lehet, igazán megismerném, meg persze Lou-t is, Eleanor nélkül. :D
      Zayn pedig elrabolta a szívem, édes, nagyon ééédes! :D

      Negyedik fejezet!

      Olvia valóban nem volt most a csúcson, és egyrészről érthető, másrészről nem, úgyhogy ki hogyan áll hozzá. :)
      Igen, a fiúk most valóban átlagon felül teljesítettek ezzel az ottmaradással, ennél többet nem tudom mit tudnak még kihozni magukból. :D
      A doki naaaaagyon helyes! :D Igen, ez is még a jövő, de ha nem kell Olinak, kell Ninanak! Szépen átlátod Harry énjét, így igaz. :D Hacsak a fiúk nem hagyják, hogy játszadozzon a lánnyal, és elküldik mellőle. A jövő titka!

      Ó, az a "V" betűs szó, még mindig nagyon hízelgő, nem tudom megérdemlem-e. :))
      Köszönöm szépen a szép szavakat, a kívánságaidat, és hogy olvasol! :))

      Köszönöm a véleményed, sokat jelent, nagyon!

      Csókollak

      Törlés